2020. nov 20.

Fényképötletek az őszi időszakra

írta: Cristal Camille
Fényképötletek az őszi időszakra

Avagy az ősz csodás lehetőségei

Az ősz nyirkos... Néha esik az eső. Utána sáros víz borítja el az utcákat. Néha ez jut eszembe az év utolsó előtti évszakáról. De, ha egy kicsit belegondolok, sok jó lehetőség bújkál az őszben. Főleg fényképezés terén! Ma hoztam néhány klassz fotót Nektek.

Ugye, mikor-hogy, de ősszel az eső is biztosan fog esni. Olyankor nincs mindenkinek kedve kimozdulni. Pláne a bőséges "égi áldás" után! Pedig, szép fotókat lehet készíteni, egy levéllel, amin megültek a vízcseppek, akárcsak pici drágakövek.

dsc03336_jpgatmeretezett.JPG

A párás, esős téli-őszi időt szeretik a gombák. Nem mindennapi gombákat is láttunk. Hogy a gombás képeim különlegesek legyen, variáltam a perspektívát, a látószöget. Alulról, oldalról, felülről is fényképeztem.

dsc03044meretezett_egyik_lagyabb_szinu.jpgdsc03038.JPGdsc03029.JPGdsc02966.JPGdsc02989.JPG

Esőcseppek különböző növényeken. Véleményem szerint viszonylag nehéz megörökíteni az esőcseppeket, legalábbis nekem mindig meggyűlik vele a bajom. Viszont, ez egy jól sikerült kép, fáradozásaim szüleménye.

dsc03113.JPG

Szeretek virágokat, növényeket fotózni, ősszel (persze ha találok) a színek a szűrt napfénynek köszönhetően máshogy néznek ki, mint egyébként.

dsc03080.JPGviragljobest.jpg

Képek forrása: Mind saját!

 

Szólj hozzá

fotó fotózás eső háttérkép makro diy különleges